Thursday, 5 October 2017

1ST TIME PAKAI TERUS MELEKAT

Dia baru je guna HANA terus melekat nak jadi agen. Barang takde dalam tangan tapi dah 13 orang yang order. Hebat kan?

Tahniah Kache Yati (FB) berani melangkah buat perubahan. Welcome new agen team El. COD : Simpang 4 Alor Gajah, Kendong dan Kota, Negeri Sembilan.

Kuncikan cintamu serapat-rapat dengan HANA serum pasti tertambat.

Master Agent
-akakserum

# jom join team El untuk tambah duit tepi uolls.

WhatsApp 0196678249



Thursday, 28 September 2017

RAMBUT GUGUR BERKURANGAN DALAM TEMPOH 3 HARI

Tanpa Perlu Ke Salon, Tanpa Perlu Berabis Duit Ratusan Ringgit & Tanpa Perlu Rambut Palsu!

Adakah Rambut Anda Bermasalah?

ü Gugur teruk
ü Kelemumur
ü Nipis
ü Beruban
ü Kusut
ü Kasar
ü Hapak
ü Mengerbang

Sekarang bayangkan…...
Dengan Produk HANA HAIR SERUM

Rambut  anda akan:

ü Kuat akarnya
ü Cantik bersinar
ü Hilang kelemumur dan gatal2 kulit kepala
ü Lembut
ü Wangi
ü Tak kusut dan mudah diurus
ü Lebat
ü Tidak mengerbang

Testimoni :

“Kak ja perasan rambut anak kak ja makin lebat dan hitam selepas 7 hari guna HANA” ~ Kak Jah Terengganu

“Nak bagitau serum tu memang best gilerr.. dengan wangi dia dan yang paling penting kepala dah tak gatal macam dulu. Rambut anak pun makin lebat. Nanti nak repeat la bila habis” ~ Miza, kuantan.

“Alhamdulillah, rambut dah tak gugur lagi sebab tu nak teruskan pakai HANA serum ni. Kalau dulu masa mandi pun memang banyak rambut gugur, sekarang tak ada dah kak” ~ Azura, sarawak

Dan banyak lagi feedback positif pengguna HANA HAIR SERUM selepas menggunakannya. Boleh lihat di Instagram @hanahairserum_melaka.

Terima kasih kepada anda yang membaca sampai habis. Kami amat hargainya ;) Nak tahu harga HANA HAIR SERUM ni?

Harga kasih sayang untuk anda sebotol HANA cuma RM10 sebotol / 60ml / tahan sebulan. Dijamin puas hati.

Bertindak sekarang sebelum terlambat. Jangan biarkan rambut bermasalah anda berlarutan ye.

Sebarang Pertanyaan :
WhatsApp 0196678249



Monday, 8 May 2017

RAMBUT KEJUNG HILANG!

BERBALOI2  GUNA HANA HAIR SERUM


Hanya berbelanja RM10 boleh buat rambut jadi lembut dan wangi.

WhatsApp 0196678249 untuk tukarkan rambut kejung anda menjadi selembut sutera.  :)

Thursday, 30 March 2017

STRESS PUNCA RAMBUT GUGUR


STRESS salah satu punca rambut gugur tau.. so korg kenalah atasinya.. klu x nnt korg akan jadi botak sepanjang hayat.. nak ke?..

korg boleh cuba beberapa cara utk kurangkan stress..

1. cuba korg bersiar2, jalan2, jogging or bersukan untuk relaxkan minda korg.

2. cuba luahkan masalah korg pada someone yg korg percaya.. ia dapat melegakan minda korg yg kusut tuh.

3. meh cuba guna HANA hair serum.. haruman wangiannya yg membuatkan korg tenang so xyah lagi guna minyak wangi terapi bagai tuh.. serum ni wangii sambil merawat tau (psst.. bonusnya.. ia boleh mengurangkan rambut korg yg gugur tu).. x nak ke?..
.
call/wasap EL utk maklumat lanjut 0196678249

Wednesday, 29 March 2017

HANA HAIR SERUM




H . A . N . A  Hair Serum

Warna : Purple
Bau : Fresh
Isi Kandungan : 60ml
Harga : RM10 sebotol

Macam mana ia berfungsi? 

Okay, H . A . N . A Hair Serum merawat rambut dari dalam untuk memperbaiki struktur rambut supaya jadi kuat sihat dan bermaya. Ia juga mampu :

❤ Melembutkan rambut
❤ Memperbaiki struktur dan nutikel di dalam rambut
❤ Mengurangkan masalah rambut gugur
❤ Menghilangkan kelemumur
❤ Bau yang tahan lama dan sangat wangi 
❤ Rambut jadi rapi dan tak perlu nak pakai minyak rambut bagai
❤ Boleh meluruskan rambut jika sentiasa jaga dan pakai.
❤ Rambut jadi kuat dan sihat. 

Sangat wangi dan tidak berminyak

✔ Boleh dibawa solat
✔ Satu botol tahan sebulan  
✔ Produk berasaskan air ("Water Base")

Yang pasti berkesan dan berbaloi... Dah try pasti repeat order ☺
.
WhatsApp :
EL Liyana
0196678249

** Agen Dropship diperlukan. Jom kita bisnes bersama...  Whatapps EL segera yer..✌