Thursday, 22 July 2010

X-CIDENT


tanggal 19.07.2010 - aku g site kt sg.buloh... nk wt jms for monthly claim... pegi dh la sesat...terikut jln jauh...nasib bek kwn aku ade..tau gaks jln kl nih...klu aku?..failed la.. mau aku patah balik...hehe





otw blik opis... aku xla bwk laju...dlm 60km/jam jer... sbb masa blk tuh keta byk...kul 4.30pm.. dh jem kn... maklumlah...KL..





tetiber keta depan aku tuh break emergency... aper lgik aku pun break la..tpi aku dh agak dah... sekuat mana la break keta aku nih kn...sure cium bontot depan keta aku punyala... aku pn tarikla stereng kekanan...elak keta depan...





nasib bek x kena keta dpn tpi terkena divider konkrit kt sblh kanan aku...aper lgik...berdentumla bunyiknyer...smpai skrg masih terngiang2 dentuman tuh kt telinga aku...ALHAMDULILLAH...aku n kwn aku xder paper yg parah cumer aku jer sakit2 badan... tgn terseliuh... keta aku pn leh berjln lagik... enjin xder paper...so aku pn drive la perlahan2 smpai umh... ALHALDULILLAH sumer nyer selamat....

2 comments:

al-brangi said...

alhamdillillah selamat. bila kita berhati2, org lain plak wat hal, mcm2

al-brangi said...

salam,

mohon dilinkkan ke bloglist tuan/puan atau tukar ke url baru seperti berikut>

http://al-brangionline.blogspot.com kerana blog lama al-brangi kena serang malware.

terima kasih banyak2.