Saturday, 5 February 2011

CONTEST BERGAYA DENGAN DRESS


PERHATIAN!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Satu contest sedang berlangsung iaitu CONTEST BERGAYA DENGAN DRESS. Contest ini dianjurkan oleh BEAUTIFUL BUNDLE DRESS. Tarikh tutup penyertaan pada 28hb Februari 2011. Pelbagai hadiah yang menarik ditawarkan... kalau nak tahu apa hadiahnye leh klik pada link BBD di atas ye atau klik digambar sebelah tu pun boleh.... ^_^

Saya pun tidak melepaskan peluang untuk menyertai contest nih... memang menarik, mudah dan simple jer... just bergambar dengan dress mengikut gaya dan tema yang tersendiri.... kemudian link kan pada blog BBD.... selebihnya pihak BBD yang uruskan... mudah & senang kan? apa tunggu lagi.....^_^

~~ JOM ! JOIN BERAMAI-RAMAI ~~

Di sini, saya menggayakan dress BBD kegemaran saya kod no. SN45... it's so sweet and nice, selesa & elegant... ^_^ dan yang paling penting, saya amat berpuas hati bila berurusan dengan BBD. Dress yang dijual berkualiti, menarik dan cantik dengan harga yang mampu dimiliki iaitu dibawah harga RM20.00. Terima kasih BBD ^_^




Tema : Bergaya Dikampung

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


2 comments:

siti soleha said...

Thank you for joining the Bergaya Dengan Dress contest ^_^

first customer dresskami yang joint . Thank you so much :))

sweetcardigan said...

hye..jom join cntest ni..
http://sweetcardigan20.blogspot.com/2011/02/cardigan-free-utk-contest-pose-dengan.html