Sunday, 29 March 2009

5 TEKNIK BUKIT SELAMBAA..

'KESIHATAN MU ADALAH KECANTIKAN MU'. LAUNG SEORANG PENJUAL OBAT DEMI MELARISKAN PRODUK MAKJUN NYA. UNTUK SIHAT TAK PERLULAH MAKAN MAKJUN, CUKUPLAH ANDA MENGAMALKAN BEBERAPA TEKNIK SENAMAN DI BAWAH INI..TEKNIK SEMBAH DURHAKE PERINGKAT TERTINGGI INI SESUAI UNTUK PARA BLOGGER YANG KEPENATAN BERJUANG DI MEDAN MAYA. TEKNIK INI DAPAT MERANGSANG KELENJAR PITUITARI AGAR MAKLUMAT MEREKA TEPAT, LEBIH ADIL DAN TIDAK MEMIHAK TERUTAMA MENJELANG PRK DI 2 BUKIT DAN 1 BATANG.
TEKNIK LOMPATAN SEBELAH ATAU DIKENALI JUGA DENGAN NAMA TEKNIK LANGKAH SERIBU, SESUAI UNTUK STAF YANG TAK DAPAT M.C, TAK DAPAT CUTI SERTA SUDAH BORING BERKERJA DAN BERHASRAT NAK BALIK AWAL TANPA DISEDARI OLEH RAKAN DAN MAJIKAN.TEKNIK DAN GAYA MENATAP LANGIT PERINGKAT KE-7. SESUAI BAGI MELURUSKAN TULANG BELAKANG YANG JEM AKIBAT BERKERJA SEHARI SUNTUK MENGADAP KOMPUTER DI PEJABAT ATAU UNTUK PARA PESAKIT SEMBELIT YANG SELALU SANGAT BERCINTA DI DALAM TANDAS.
INI GAYA TEKNIK HELANG MENYAMBAR, MESTI DILAKSANAKAN DENGAN SENYUMAN YANG MENGGODA SERTA PENUH YAKIN DAN SEMANGAT DI DADA,
GAYA TEKNIK YANG SANGAT SESUAI UNTUK.... ERR.. ERR...

7 comments:

al-brangi said...

wow acrobaticnya. I'm confident it's not u

Nazeri Harun said...

Hushhh!!! Mau putus urat kentut tu..

KUNTONG said...

Salam: Wau, hebat tu, boleh d ikut.
TK.

KALAM JAUHARI said...

Thanks for visiting me...interesting posture indeed..tak boleh diamalkan oleh orang2 yg ada buasir.

Thanks again.

red rooster said...

Hi there,
Your comment on 'teknik sembah durhake' is very interesting to me... (lol...)

ezi said...

Lepas senaman mesti sakit2 badan...huhuhu

ezi said...

lepas senaman mesti sakit2 badan...huhuhu