Tuesday, 7 July 2009

TAG : EZI-SWEETWORLD

1. Nama panggilan saya: Yanna
2. Saya sedang mendengar: MHI tv3 ( terpakser la, budak opis buka daaa)
3. Kekasih saya sekarang: Si Kancil ( kereta kesayangnku )
4. Mungkin saya patut: buat tender yang lum siap nih.. dah nk kena hantar
5. Saya suka: mancing... ( dah lamer x gi mancing... huhuhu )
6. Sahabat-sahabat baik saya: Di merata tempat.....
7. Saya tak faham: Situasi dunia politik sekarang... ( isk..isk... malas nk pk )
8. Kerjaya saya sekarang: Kira tender, ukur bangunan dan bla..bla..bla..
9. Saya baru kehilangan: xder la...sumernya ader....
10. Ramai yang berkata saya: ni gemuk... yer ker?... memang la gemuk tapi cute... hehehe
11. Makna nama saya: yang lemah lembut... yer ker?... lu pk la sendri... heheheh
12. Di suatu tempat, seseorang sedang: sibuk wat report..( nk meeting jp lg )
13. Bila saya terjaga dari tidur: terus tgk hp...manala tau ader msg urgent!...
14. Saya paling meluat bila: orang yang tak boleh tengok org lain lebih dari dia... menyampah!!
15. Saya rasa haiwan yang paling comel adalah: arnab!..tpi takut nk pegang...huhuhu
16. Aktiviti/program hari ini: apa lagi... wat tender la... huhuhu
17. Malam ini saya akan: berinternet....
18. Esok saya akan: kerjala.... apa lagi..
19. Sebelum tidur saya akan: tengok tv sehingga tv tengok aku.. hehehehe
20. Perancangan hujung minggu: Jahit baju... lalalalala
21. Saya sedang menanti: masa lapang untuk gi mancing... ( dh ketagih dh nih )
22. Saya rasa kesal bila: Pengorbanan aku tak dihargai... cam sia-sia jer..
23. Saya sangat berharap bila: dapat hidup senang, happy dan bahagia cam orang lain...
24. Saya rasa saya seorang yang: penyimpan perasaan sesorang...
25. Telefon bimbit saya: sony ericsson K510i
26. Saya sedang merindui: saat2 kebahagiaan....
27.Umur saya sekarang: 29 tahun tapi orang kata 26..(haha...ini kisah benar tau!).
28. Pengalaman pahit untuk minggu ini: dapat jait baju skit jer....huhuhu
29. Pengalaman manis untuk minggu ini: dapat bergelak tawa ngan adik2...
30. Kali terakhir tengok wayang: minggu lepas ( citer transformers 2 ) x best..:(
31. Dalam seminggu saya akan up-date blog sebanyak: tak tentu... sempat edit klu x sempat x editla...huhuhu
32. Dalam dompet saya ada wang sebanyak: RM 100 jer... sampai hujung bulan ni... cedihnya...huhuhuh
33. Kali terakhir menonton televisyen: semalam.... tengok sampai tertido...hehehe
34. Channel TV kesukaan saya: aper2 jer janji citer tu best...
35. Orang yang anda rasa nak tag: sesaper jer...

8 comments:

NURA said...

salam sobat,,nama Yana itu asli bukan?? senang ya menulis ,,sampai jelas dan terperinci satu persatu hingga tak terasa sampai panjang ya bacaannya,,ok banget deh ,,blognya.

Quantity Surveyor said...

selamat petang nura... terima kasih yer atas kunjungannya... memang yanna tu nama asli... slalula berkunjung yer...

kontraktorwibawa.blogspot.com said...

SALAM CIK QS,

TAU DAH HANDPHONE JENIS SONY ERICSSON K510i..

BAGI LA NOMBOR NYA SEKALI..

bleh?

err.. send ler TAG tu skali..

Quantity Surveyor said...

salam kontraktorwibawa....

nak nombor yer... leh... 012 XXXX999

nk TAG tue... leh... copy and paste jer la

* call jgn x call plaks...huhuhu

al-brangi said...

salam,
selalu dapat ikan apa bila mancing?

Quantity Surveyor said...

salam al-brangi.....

ikan?...ntahla... qs x tau ikan per yg dapat... qs tau mancing jer... hehehe tpi ada gak kenal ikan yang dapat tuh... antaranya... ikan gelama, ikan sembilang dan banyak lagi la.... tpi kekadang dapat gaks ikan buntal...hehehehehe

zm.azami said...

asalam..

kalau dapat no hp bole lah sms...

Quantity Surveyor said...

wa'alaikumussalam...zm.azami

nk no hp?.... heheheheh
xleh la ... email jer yer.....