Thursday, 7 March 2013

RENDAM KAN DIA

assalamualaikum dan selamat malam semua... dah lama yanna tak update cite terkini... lately nih asyik keluar citer si kecik je kan... sowi la kalau ada yang buhsan dok baca cite si kecik nih... nak publish resepi, yanna tak buat resepi baru lagi sebab en suami dah beli tulang kambing 4kilo tau... so sekarang nih dok makan la sup kambing tiap2 ari...hik3.... so tak kan yanna nak buat n3 resepi sup kambing hari2...hik3... sure jemu jer nanti...huhuhu...


sekarang nih tengah biasakan wazhif berendam dengan air sejuk... yanna nak rendamkan dia dalam tab mandi baby tuh tapi tetiba idea sengal papa wazhif niih datang plak.. di suruhnya rendamkan si wazhif dalam baldi... apa lagi terkebil2 la si kecik nih...


walaupun air tuh sejuk, wazhif sikit pun tak nanges.. syabas wazhif.. lagi dia suka dok berendam dalam tuh... sib baek baldi tuh muat2 jer untuk badan wazhif so takde lah wazhif melonjak2...


4hb lepas wazhif ke klinik wat checkup... alhamdulillah semuanya sihat... berat wazhif pun dah meningkat... masa timbang untuk 3 bulan dulu beratnya 5.7kg tapi sekarang berat untuk 4 bulan meningkat jadi 6.4kg.... walaupun tak sampai 1kg je naiknya... yang penting wazhif sihat dengan susu mama kan... i luv breastfeeding... in syaa ALLAH.... mama akan berusaha menyusukan wazhif sehingga wazhif berusia 2 tahun nanti.... AMIN

~~ SI KECIL WAZHIF ~~

XOXO :D

6 comments:

Asyifa Mustaffa said...

seronok mandi ye...dah bole ajak mama g swiming ni....:-)

Yanna_Lie said...

hehe2.... swimming?.. x berani lg kak... kenit sgt... hik3... tgu die beso sket...

Aida Nazron said...

comey... muka selamba ye? klu ank akk confirm dh nangis2... air mandi nk kna suam2...

Aida Nazron said...

comel! muka selamba je... klu lutfi dh nangis dh klu mandi air sejuk

Aida Nazron said...

ikutkn bby bgus ajar berenang dr kecik

Yanna_Lie said...

hik3.. kak aida... dlu masa kecik2 mmg mandi ngn air suam itupun nanges jer.. skrg nih dh biasekn mandi air sejuk... tgk dia ok jew.. lg la senangkn.. hik3