Monday, 18 February 2013

KEMBALI LAGI

kembali lagi bersiaran... wahhhhh... lamanya yanna bercuti... hik3... mengalahkan org cina yang sambut raya tuh... yanna cuti tak ingat dunia... dah naik bersawang dah blog nih... hehehe... bukan cuti kerja tau.. cuma cuti berblog jer... memang dah lama yanna nak update blog bukannya malas (ade sket2) hehehe.... tapi keadaan tak mengizinkan... (nape?) ni nak cite la nih... 


cuti CNY ni orang lain merehat dan merelaxkan diri tapi yanna tak dapat semua tuh sebabnya si kecik nih dapat selesema... so apalagi banyak meragam la.. yer la kan hidung tersumbat, tak selesa...cian tengok dia tapi nak wat camne kan... disebabkan baby takde ubat yang leh dimakan kecuali ubat titis kat hidung tuh jer... macam tau2 jer mama die bercuti... hik3... papepun yanna terima dengan redha.. sepanjang cuti nih yanna lebih banyak berdamping dengan baby...

alhamdulillah... selesemanya semakin berkurangan dan wazhif bertambah baik... lega hati yanna... wazhif dah boleh tersenyum dan ketawa... gembira yanna tengok wazhif semakin ceria :).... so ahad yang lalu kami keluarlah berjalan2 setelah seminggu dok terperuk dalam rumah (buhsan)... singgah sebentar di pekan linggi... untuk basahkan tekak yang dah kering nih...


kami orderlah kuih pau... yanna ingat kuih pau tu besar macam kuih pau yang dijual di R&R (warna putih - yg gebus tuh).. so orderla dalam 4 biji jer... tup2 yang datang cam gambar kat atas tuh... nampak besar kan? tapi tak tau... comel jer pau die... memang sepadan la dengan harganya... sebiji cuma rm0.50 jer... murahkan?...hehe tpi pau nih sekali ngap je masuk dalam mulut ( if nganga besau2 la kan-hik3)... cam tak cukup jer... huhuhu.... yang hijau tuh berinti kelapa (peberet yanna) yang merah tuh inti kacang (peberet en somi)... pau nih memang sedap... di jamin HALAL....

~~ DAH LAMA TAK BUAT PAU ~~

XOXO :D

2 comments:

Asyifa Mustaffa said...

lama x mkn pau...! Nak buat cam ada M je ni...hik3...

Kemain tenit ni....ngan kaki gaya gitu....rambutnya lgi....cam orng bujang....!

Yanna_Lie said...

hik3... ye la kak syifa, pau daging mkn panas2 lagik syokkk...

si tenit nih mmg camnih, time tido bising camne pun die tetap mantain tido... hik3