Saturday, 11 April 2009

SYURGA ANGKASA

Tengokla pesawat milik Sultan Brunei nih.... hebatkan? warnanya pun dah boleh melambangkan kemewahannya... jom kite tengok bahagian dalam nya pula macamana?....
Cuba tengok bilik airnya.... warna keemasannya memang mengagumkan... rekabentuknya pun memang unik... hebat!

Bilik tidur pun ringkas dan menarik... mesti empuk tilam tuh... klu baring sure tenggelam badan kiter di buatnya... bestnyer

'washroom' pun tak kurang hebatnya... warna keemasan membuatkan keadaan sekeliling nampak elegance dan menarik....biler la aku dapat 'washroom' cam nih...

Laluan keemasannya nampak lebih unik biler lantai tersebut dihiasi dengan kemasan corak yang unik... idea yang sangat kreatif memperlihatkan lagi keindahan laluan tersebut...

walaupun bilk tidur ni nmpak simple tpi msti tilam tu empuk.. sure klu tidur mesti lena sampai ker pagi.....
Tapi semua ini hanyalah angan ku yang mustahil akan ku miliki kerana ianyanya adalah 'Syurga Angkasa hak milik Sultan Brunei'..........so janganlah bermimpi disiang hari...

10 comments:

[ a l i y a ] said...

gila la Sultan Brunei,cayalah,kalau kapal terbang dah mcm nih, istana die lagi la,wahhhhhhh..best2..

sultan2 kite takde plak kapal terbang persendirian,kesian,nasib badan,bertuahnya

kontraktorwibawa.blogspot.com said...

KAT BELAKANG UMAH AKU ADA SEBIJIK, KALO NAK DATANG LER KAT UMAH..

Nazeri Harun said...

Jika iman seteguh batu, ibadah sehebat para sahabat, khusyuk sepenuh hati, lebih daripada itu syurga kurniaan Ilahi.

ezi said...

yez_zzza...bestnya kalau dapat naik kapal terbang tu...nak naik...nak naik gak...huhuhu

Rantong said...

Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

yez_zzza said...

[ a l i y a ].... klu dpt tgk istana sultan brunei... bertuah la kiter kn...

* stuju ngn kata-kata [ a l i y a ]

yez_zzza said...

kontraktorwibawa.... nk gk tgk kapal terbang tuh... leh bagi alamat ker?... nk ar dtg umh

yez_zzza said...

betul tu nazeri harun.... SYURGA ALLAH lagi penuh ngn kedamaian dan ketenangan hati dan jiwa

yez_zzza said...

ezi... yezzzza pn traser nk naik tpi jauh ar nk g brunei tuh tpi kiter leh naik kt sni jer... kt blkg umh kontraktorwibawa ader satu... leh ar g nnti kn?...

yez_zzza said...

tksh rantong atas pelawaannya... nntikan kedatangan yezzzza