Saturday, 5 January 2013

CINTA HATI

Selamat malam buat kengkawan yang berkunjung ke blog aku nih... kali ni aku wat entry pasal my baby boy :)... seronok tengok perkembangan wazhif... dari hari ke hari wazhif semakin membesar... pape pun jom layan gambar wazhif nih :)


wazhif baru kuar wad... masa nih wazhif 1st time jejak rumah kami :)


masa nih wazhif admit lgik sebab kena kuning or jaundis... tinggi gak kuning die.. bacaannya 15... so mama pun kena dok wad skali lg untuk bf kn wazhif...


wazhif dah semakin baik dari kuningnya... wazhif kuar wad bila bacaannya dah turun ke 13.. so kat rumah wazhif minum susu kambing untuk hilangkan kuning tuh... Alhamdulillah... wazhif dah sembuh dari kuningnya...


wajah terbaru wazhif... selepas rambutnya di gunting papanya.... mmuuaahhsss...

~~ PERMATA HATI MAMA... KAU LAH MATAHARIKU ~~

XOXO :D

2 comments:

Asyifa Mustaffa said...

As salam,
1stly ~ thx sudi join GA sy yg x seberapa tu....
salam perkenalan...:)

comey babaynya........bam2 plak tu...!

Yanna_Lie said...

hehe... it's ok... x sbr nk tgu resultnye nnti...